Select Page

Catadau

Catadau està situat a la Vall dels Alcalans, a la vora oest del riu Magre. La superfície del terme és prou plana, a excepció dels sectors sud-oest, on s’alcen les llomes del Matamon, i l’oest, cap a la serra del Cavalló (la Colaita), on es troben les altures majors del terme, l’Alt dels Ganivets (760 m). Dista 32 km de València i té una altitud de 94 m sobre el nivell del mar. La seua població és de 2.700 habitants, aproximadament.

Gastronomia:

Els arrossos preparats en paella i al forn són els plats més representatius de la població.

Interés turístic:

Als seus voltants es troben dos interessants paratges naturals: els Tres Pins i la Fontgela. És de visita obligada el Museu Etnològic. Quant a monuments d’interés destaquen l’església de Sant Pere Apòstol (segle XVIII) d’estil gòtic, el castell, el Centre Catolicosocial d’estil modernista (final del segle XX), el Museu Parroquial, que forma part de l’entorn de l’església i la seua arquitectura, i l’ermita de Santa Bàrbara (final del segle XIX i principi del segle XX).

Festes:

Catadau celebra les seues festes patronals el 29 de juny en honor de Sant Pere apòstol. Les festes en honor de Santa Bàrbara se celebren el primer cap de setmana d’agost, amb la presentació de les festeres.

Tourist Info Alzira

Pl. del Reino S/N C.P: 46600 Alzira
Telf: 962419551
Email: alzira@touristinfo.net; touristinfo_alzira@gva.es
Web: http://www.alzira.es
Horari:
De M a S de 10:00 a 14:00 y de 16:00 a 19:00 horas. D: de 11:00 a 14:00 horas.