Select Page

Canet D´En Berenguer

Canet d’En Berenguer ofereix un contrast de tarongers i costa marítima. A l’extrem sud de la costa trobem el far de 30 metres construït el 1904, mar endins, a 300 metres. Aquest Racó de Mar disposa d’una platja natural de 80 metres d’amplària, d’arena fina, aigües transparents i escassa profunditat, a més del port esportiu i unes condicions extraordinàries per a la pràctica de la pesca. També és possible visitar el museu etnològic i poder apreciar d’aquesta manera com es vestien, vivien i es comportaven els naturals de Canet en el passat. L’església de Sant Pere Apòstol, segle XVIII, d’estil gòtic, es troba sobre una altra anterior construïda al segle XIV. La Casa Palau, construïda entre els segles XVII-XVIII, i nombroses alqueries del segle XIII.

Gastronomia:

Canet ofereix una àmplia oferta gastronòmica a causa del seu caràcter turístic, que inclou des de l’oferta de plats internacionals fins al més típics. Dins de la gastronomia tradicional de Canet sobreïxen tant l’arròs com el peix. Els plats més significatius són: la paella valenciana, l’arròs melós, l’arròs de llamàntol, l’arròs amb fesols i naps, i també els plats de peix: mollets de roca, rap, daurada i el llobarro. Finalment cal destacar l’esmorzar típic de Canet: els ous amb llagostins.

Interés turístic:

El passeig marítim i la seua platja, Racó de Mar, amb 1.250 m de costa i 80 m d’amplària, d’aigües transparents i arena fina, és una de les millors platges de la Comunitat Valenciana. La transparència de les seues aigües, la fina arena, la cadena dunar i el passeig marítim que la voreja fan d’aquesta una platja magnífica, un autèntic regal de la naturalesa.
El patrimoni artisticoarquitectònic està constituït per:
L’església parroquial de Sant Pere (segle XVIII).

El Palau dels Saavedra (segle XIX).

El far, que es va construir el 1904, té 30 metres d’altura i un abast de 25 milles, i la seua característica principal és que es troba situat 300 metres terra endins. Antigament (segle XVI) es tractava d’una torre de vigilància la missió de la qual era alertar de la presència de vaixells corsaris a les poblacions costaneres.
El Museu Etnològic (instal•lat en una antiga casa de camp).
Més informació
www.canetdenberenguer.es
Vídeo promocional Canet d’En Berenguer:
http://www.canetdenberenguer.És/turisme/video-promocional

Festes:

El 29 de juny se celebren les festes en honor de Sant Pere Apòstol, patró del municipi. Tenen lloc actuacions musicals, corregudes de vaquetes i bous embolats, concurs de paelles i castells de focs artificials.
Durant els caps de setmana de juliol i agost es pot gaudir d’actuacions teatrals i concerts de música a la plaça del passeig marítim de la platja, organitzades per l’Ajuntament.

Al mes de setembre se celebren les festes patronals en commemoració de la Mare de Déu contra les Febres, patrona del municipi. Tenen lloc diversos actes com ara balls, revetles, cavalcades, ofrena floral a la Mare de Déu, processons, entrada de vaquetes, bous embolats, etc.

Platges de Canet d´En Berenguer

Tourist Info Canet d´En Berenguer

Paseo 9 de octubre
46529 Canet d’En Berenguer
Teléfono: 962607806
Email: canet@touristinfo.net
Página web: http://www.canetdenberenguer.es
Horario:
De L a S de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00 h. D de 11:00 a 14:00 h.