Select Page

Picanya

Picanya és un municipi de l’Horta situat a 5 km de valència i 2 km de Torrent, amb una agricultura productiva i un desenvolupament industrial progressiu, localitzada en l’àrea metropolitana de València. Actualment compta amb una població superior a 11.000 habitants.

Gastronomia:

Destaca entre la cuina local els plats amb component essencial l’arròs destacant la paella, l’arròs a banda (típic mariner), l’arròs amb fessols i naps.

Interés turístic:

L’Església de la Mare de Déu de Montserrat, del S.XVII, presideix la població i és d’estil renaixentista i consta de tres naus amb estructura de creu llatina. La Plaça Major, ofereix al viatger la possibilitat de poder contemplar les seues façanes. El passeig fins al poliesportiu, envoltat de tarongers, és molt relaxant. L’alquería de Raga és un dels monuments més benvolguts per la població. És d’origen musulmà del mateix tipus que les altres que trobem en la comarca de L´horta. L’ateneu és un altre dels edificis de caràcter civil que para tot aquell que visite Picanya és de visita obligada, a més per a la població de la localitat és una edificació molt representativa.

Festes:

Les festes majors se celebren en honor al Ecce Homo i a la Mare de Déu de Montserrat el segon dimecres després de Sant Pere i el 8 de setembre. Durant aquests dies hi ha cercaviles, actuacions musicals i de teatre, cavalcades, processons, ofrenes de flors, etc. També se celebren les falles (del 15 al 19 de març), el Corpus Christi i Sant Antoni Abad (17 de gener).

Tourist Info Manises

Avinguda dels Tramvies, 15 C.P: 46940 Manises
Telf: 961525609
Fax: 961520931
Email: manises@touristinfo.net, manises_turismo@cv.gva.es; turismo@manises.es
Web: http://www.manises.es
Horari: L de 9.00 a 14.00 h. De M a V de 9.00 a 14.00 h. i de 16.00 a 19.00 h. S de 9.30 a 13.30 h. D tancat. h. D tancat.