Select Page

Bellreguard

Situat al centre del pla al•luvial de la Llacuna, entre els contraforts de la serra Gallinera, el marge dret del riu Serpis i el mar Mediterrani.

El municipi està format per dos nuclis de població importants: el poble, pròpiament dit, travessat per la carretera nacional N-332 de València a Alacant, entre Gandia i Oliva, i la Platja de Bellreguard, façana marítima del terme municipal, hui totalment urbanitzada, que en l’època estiuenca fa que es duplique la població del municipi.

Gastronomia:

El figatell, un plat que sol prendre’s en els aperitius, és una pasta de fetge, cansalada i espècies, embolicada amb mesenteris de porc, i que es torra a la planxa. És el plat més característic de Bellreguard.

Interés turístic:

Platja d’arena fina i d’aigües netes, amb 800 metres de costa. Situada al sud de la província de València, al centre de la Comunitat Valenciana, la platja de Bellreguard pertany a la comarca de la Safor, està exactament a 5 km de Gandia i disposa d’uns serveis equiparables als de les grans platges, però amb la calidesa i la proximitat que ofereix una xicoteta població.

El seu monument més destacat és l’església parroquial de Sant Miguel Arcàngel.

Més informació: www.bellreguard.net

Festes:

Les festes patronals de Bellreguard comencen cap al final del mes de setembre. Aquestes festes se celebren en honor del patró del poble, Sant Miquel, que continuen commemorant els veïns dels carrers de Sant Miquel, Sant Antoni i de Sant Francesc amb el tradicional repartiment de pa beneït portat per les joves vestides amb el típic trage de valenciana.

Les festes de Bellreguard, a més, dediquen cada un dels seus dies de festa a un motiu diferent com la festa dels jubilats i pensionistes; el dia de Sant Miquel (patró de Bellreguard); la festa del Santíssim Crist de la Misericòrdia; la festa dels joves, i la festa dels Sants de la Pedra i els Moros i Cristians.

A més, totes les festes estan animades amb activitats per a tota la població i visitants amb orquestra a la nit.

També hi ha actes tradicionals com ara concerts de dolçainers i tabaleters, concerts de bandes de música, cercaviles, sopars al carrer, despertades, processons en honor del patró, concursos esportius, etc. Una cosa molt típica de totes les poblacions valencianes són els castells de focs artificials les nits, després de les processons.

 

Platges de Bellreguard.

Tourist Info Bellreguard
Paseo Marítimo
46713
Tel: 962819320
Email: bellreguard@touristinfo.net
Web: http://www.bellreguard.org
Horario:
Tancada per fi de temporada.