Select Page

Massamagrell

Massamagrell és un municipi de l’Horta Nord situat a 12 km de València i amb una altitud mitjana de 15 m sobre el nivell del mar. El seu terreny de cultiu és majoritàriament de regadiu i produeix excel•lents collites de taronges, fruites i hortalisses.

Gastronomia:

A Massamagrell, com a bona terra valenciana que és i pel fet que es troba inclosa en una comarca arrossera, de la gastronomia local, destaca la paella i altres plats típics valencians com l’arròs amb fesols i naps, l’arròs a banda i el clàssic arròs negre.

Interés turístic:

Església de Sant Joan Evangelista (plaça de la Constitució). Data del segle XVIII i el seu estil és barroc. És coneguda com la catedral de l’Horta, aquest immens monument religiós ocupa 1500 m2, es tracta d’una construcció de tres plantes amb estructura de creu llatina, la planta central alberga l’element més important: la cúpula que descansa sobre petxines com a bon element barroc valencià.

Convent dels germans terciaris caputxins (c/ Llibertat), el seu estil predominant és el gòtic i data del segle XV, ha sigut rehabilitat en els últims anys gràcies a l’escola taller de Massamagrell, la qual ha restaurat el convent, l’ha rehabilitat i l’ha reconstruït.

Monument del Pare Luis Amigo (plaça de la Constitució).

Festes:

Església de Sant Joan Evangelista (plaça de la Constitució). Data del segle XVIII i el seu estil és barroc. És coneguda com la catedral de l’Horta, aquest immens monument religiós ocupa 1500 m2, es tracta d’una construcció de tres plantes amb estructura de creu llatina, la planta central alberga l’element més important: la cúpula que descansa sobre petxines com a bon element barroc valencià. Convent dels germans terciaris caputxins (c/ Llibertat), el seu estil predominant és el gòtic i data del segle XV, ha sigut rehabilitat en els últims anys gràcies a l’escola taller de Massamagrell, la qual ha restaurat el convent, l’ha rehabilitat i l’ha reconstruït. Monument del Pare Luis Amigo (plaça de la Constitució).

Platges de Massamagrell

Tourist Info Massamagrell

Telf.: 961440051 (Ajuntament)