Select Page

Segart

Segart està envoltat de muntanyes i enclavat en plena Sierra Calderona, a 35km de València.

Gastronomia:

Destaca la paella i l’arròs amb fesols i naps. Entre els dolços, els pastissets de moniato, el braç de gitano amb cabell d’àngel i “els fulles de llimera”. Indicar finalment que el municipi és famós per les seues exquisides paelles a llenya o la seua acurada cuina casolana, com no podia ser d’una altra forma la comarca del Camp de morvedre destaca per damunt de tot la seua especialitat en arrossos.

Interés turístic:

Dels seus monuments cal destacar el Castell de Segart. En l’actualitat es poden observar alguns de les restes que indiquen que formava part d’una estructura major i que per descomptat es tracta d’una construcció totalment defensiva. També destaquen l’església de la Puríssima (s.XVIII), l’ermita de la Santa Creu i la Casa Consistorial.

Festes:

Les Festes Majors tenen lloc l’últim diumenge de juliol i els primers dilluns i dimarts d’agost. En aquests dies tenen lloc misses, revetles, cavalcada infantil, concurs de paelles i, en l’últim dia, calderes d’arròs amb fesols i naps per a tot el poble. Cal assenyalar que cada dia hi ha una processó, la primera és la de la Immaculada Concepción; la segona del Ecce Homo, encara que es fa acompanyada per la imatge que va eixir el dia anterior. L’últim dia és el torn de la Santa Cruz (també hi ha un romiatge a la seua ermita), i ixen les tres imatges juntes.

Tourist Info Sagunt

Plaça Cronista Chabret S/N
46500
Sagunt/Sagunto
Telf.: 962655859 – 962662213
Fax: 962662677
Email: sagunto@touristinfo.net
Pàgina web: http://www.sagunt.es/turismo
Horari:
De Dilluns a Divendres de 08:00 a 15:00 i de 16:00 a 18:30h. Dissabte i Diumenge: de 09:00 a 14:00 h.