Select Page

Agenda

Pròxims esdeveniments imprescindibles

Valencia Turismo > Agenda

Agenda

En aquesta pàgina podràs trobar tots els esdeveniments imprescindibles a la província de València, cultural, gastronòmic, esportiu o tradicional, no et perdes res i gaudeix de totes les experiències.

Música en el Monestir de Sant Jeroni de Cotalba

Un any més, el Monestir de Sant Jeroni de Cotalba s'ompli de música amb la seua XVII edició del cicle de concerts. Prepara't per a gaudir d'una programació plena de sorpreses i talent que et conquistarà.

06 Juliol, 2024
Saborea Fuenterrobles

Del 28 al 30 de juny se celebra una nova edició de «Saborea Fuenterrobles».

28 Juny, 2024
Gastromercado d’Andilla

El “Gastromercado” i La Jornades de Pasturatge de Muntanya d’Andilla se celebren el 15 de juny amb una extensa varietat de productes i activitats centrada en la gastronomia local i la cultura Andillana. En la fira trobaràs els productes de tradicionals de la zona i podràs gaudir de tallers i visites guiades.

15 Juny, 2024
Biennal Manises

La Biennal de Manises s'inaugurarà el 14 de juny i finalitzarà el 13 de setembre. Per això, es realitzaran visites guiades a les exposicions que conformen la Biennal els dies: 15, 22 i 29 de juny; 6 i 13 de juliol.

14 Juny, 2024
Iberfesta 2024

Olocau celebra del 14 al 16 de juny Iberfesta amb multitud d'activitats per a tota la família com a visites guiades, tallers i molt més. T'ho perdràs?

14 Juny, 2024
Fira Tomaca del Perelló

Un any més, amb la temporada de la tomaca del Perelló, arriba la fira Tomaca del Perelló, que celebraran els dies 14,15 i 16 de juny. Expositors de la localitat, de la comarca de la Ribera Baixa i de la Comunitat Valenciana i Espanya ofereixen la més completa oferta comercial i gastronòmica. La tomaca del […]

14 Juny, 2024
Ademuz con los 5 sentidos

La programació de #AdemuzConLos5Sentidos ofereix una oferta variada de visites guiades en les quals, a través dels sentits, la guia mostra al visitant les singularitats d’Ademuz, el seu entorn i els seus llogarets.

10 Juny, 2024
Birding a l’Interior

‘Birding a l’Interior’ és un programa compost per 10 experiències turístiques centrades en l’observació d’aus que es realitzarà fins a finals d’any en diferents municipis adherits al programa ‘Fem Poble’, amb l’objectiu d’atraure visitants als municipis de l’interior de la província a través de la posada en valor d’un patrimoni comú com són les aus […]

10 Juny, 2024
Exhibicions de Vela Llatina a l’Albufera 2024

Des del mes de març fins a setembre se celebren exhibicions de Vela Llatina en l'Albufera de València.

10 Juny, 2024