Select Page

La Diputació de València promociona la província en el Marché du Film del Festival de Cannes 2024

May 23, 2024 | Noticies | 0 comments

  • Pedro Cuesta: “La participació en este certamen és molt fructífera en la promoció de la província de València com a plató cinematogràfic”

22/05/2024
La Diputació de València, a través de Film València, ha participat per segon any consecutiu en el Marché du Film del Festivalde Cannes 2024, dins de l’estand de Spain Film Commission (SFC) del pavelló d’Espanya.

El Marché du Film del Festivalde Cannes és un certamen paral·lel al Festival de Cinema, líder de la indústria cinematogràfica mundial, que reunix milers de professionals del sector cada any per a presentar i descobrir pel·lícules i projectes en desenvolupament, a més d’adaptar-se a les tendències econòmiques, tecnològiques i creatives emergents.

Film València ha contactat i treballat durant el certamen amb productors de diversos països com Xile, l’Uruguai, el Canadà, els Estats Units, l’Índia, Bèlgica, Alemanya, Anglaterra i Irlanda, així com amb agents espanyols, tant en les trobades de networking com en les reunions B2B organitzats pel certamen i l’ICEX España Exportació i Inversions.

La valoració de la participació en el Marché du Film del Festivalde Cannes 2024 “molt positiva i fructífera per a la promoció de la província de València com a plató cinematogràfic, però també de tots els serveis que oferix als professionals de la indústria”, segons ha manifestat el diputat de Turisme, Pedro Cuesta.

Film València està integrat en Spain Film Comission, la xarxa espanyola de destins de rodatges que impulsa el turisme de cinema, amb la finalitat d’afermar i potenciar el valor de la província de València com a escenari de rodatges cinematogràfics i publicitaris. A més, oferix en la seua plataforma digital un directori actualitzat de localitzacions, empreses i servicis locals de la província relacionats amb este àmbit, a la disposició de les productores interessades de la indústria audiovisual.

La Film Office de la Diputació de València organitzarà una trobada amb els municipis de la província adherits a Film València després de l’estiu, en la localitat d’Anna, per a avançar en el desenvolupament i la promoció de les poblacions valencianes en este àmbit.