Select Page
Valencia Turismo > Planifica tu experiencia > Campos de Golf > Pitch and Putt Cofrentes Golf

Pitch and Putt Cofrentes Golf

Pitch and Putt Cofrentes Golf

En un entorn privilegiat va nàixer en 2006 aquesta excel·lent instal·lació esportiva, actualment gestionada per la signatura Mediterrani Golf Management.

Es troba situada en ple Vall d’Aiora-Cofrents, en terres frontereres amb les províncies d’Albacete, Alacant, Murcia, Conca i a tan sols 105 quilòmetres del centre de la ciutat de València.

Els ciutadans que viuen en denses aglomeracions urbanes troben en aquest complex esportiu el lloc ideal per a descarregar tensió i gaudir d’un dels paratges més bells de la geografia valenciana. A més, el Pitch & Putt posseeix un complement ideal a la seua activitat com l’és les històriques instal·lacions del Balneari Hervideros de Cofrents, les aigües dels quals van ser declarades d’Utilitat Pública per Reial decret de 15 de novembre de 1902.

La gastronomia de la zona i poder disposar de l’oportunitat de passejar i recrear-se pels boscos de pins que acompanyen aquest complex porten amb si que la visita al mateix sempre es salde amb un resultat positiu i amb el desig de tornar en el menor temps possible.

Contacte

C/ Balneario, s/n, 46625 (Cofrentes).

+34 902 024 385

reservascofrentesgolf@balneario.com

http://www.cofrentes.es/golf-pitch-putt/

Més informació

Disenyador del camp: Pepin Cabo Tuero

Date design: 1/01/1970

Type of grass: Green: agrostis estoloniferaAnte- green: poa prattensis y estuca rubraCalles y rough: poa prattensis & festuca rubra & ray grass