Select Page

Club de Golf Escorpión

Club de Golf Escorpión

De caràcter privat i amb prop de 2.000 socis, les seues cuidades instal·lacions ho converteixen en un dels més destacats, tant de la Comunitat Valenciana com de la resta d’Espanya.

Posseeix serveis complementaris per a l’oci com a gimnàs, guarderia, pistes de tennis i piscina. Els seus 27 clots li permeten combinar tres recorreguts diferents on conjugar la tècnica amb la potència a l’hora de colpejar la bola. Els recorreguts es troben protegits per una consolidada i densa massa forestal i la presència de l’aigua en una bona part dels mateixos li proporciona un al·licient especial. Els nou clots que donen personalitat i tradició a la zona de la Masia es caracteritzen per la seua orografia plana. Per a traure’ls rendiment cal inclinar-se pel colp tècnic.

Dos llacs de bona presència entren en joc en els clots 5, 6, 8 i 9. Si el cap pot amb el cor l’aigua no penalitza sinó que per contra contribueix a donar ritme i bellesa al recorregut ja de per si mateix agradable per l’abundant vegetació. Els nou clots que conformen Els Llacs estan marcats per l’aigua. Aigua frontal i aigua lateral que afecta a cinc clots.

Contacte

Ctra. San Antonio de Benagéber a Bétera, km 3,5. 46017 (Betera)

961601211

escorpion@clubescorpion.com

https://www.clubescorpion.com/

Castellano, Inglés

Més informació

Disenyador del camp: Ron Kirby – Alfonso Vidaor