Select Page
Valencia Turismo > Agenda > Uitel Gastonòmica

Uitel Gastonòmica

Fires

18 Octubre, 2024 / 20 Octubre, 2024

La Fira Utiel Gastronòmica torna al Passeig de l'Albereda del 18 al 20 d'Octubre.

En esta XXVII edició augmenta la participació d'expositors per a oferir una gran varietat de degustacions als visitants ; naixen nous concursos gastronòmics per a incloure a tots els públics i es programen activitats paral·leles com les exhibicions de showcooking de prestigiosos xefs, els tastos de vi comentades i sessions de música en directe en reconeguts grups com l'actuació de l'Orquestra Panorama el diumenge 20 d'octubre.

Entre les novetats d'enguany, Utiel Gastronòmica 2024 dona la benvinguda al Concurs Gastro Xef Júnior perquè els més xicotets gaudisquen pas a pas de l'elaboració de plats tradicionals i de cuina gurmet.

Després de l'èxit del Concurs de Tall de Pernil “Ciutat d'Utiel “ dirigit a professionals , esta edició s'amplia en un vessant amateur després de rebre nombroses peticions de participació l'any passat.

Una altra de les novetats d'enguany és l'exhibició de vehicles de Ral·lis de la competició internacional FIA Motorsport Games ja que Utiel serà seu de la Carrera de les Nacions el pròxim 25 d'octubre en acollir la competició en trams de terra . La Fira Utiel Gastronòmica es convertirà així en aparador d'aquestes Olimpíades de l'Automobilisme.

La Fira de la Maquinària Agrícola d'Utiel tornarà a repetir en una nodrida representació d'empreses del sector i també es dedicarà un espai per a exposició de vehicles clàssics.

Els visitants podran gaudir de la gran varietat de degustacions i d'activitats paral·leles des de les 11 del matí i fins a les 12 de la nit durant tot el cap de setmana.