Select Page
Valencia Turismo > Agenda > Birding a l’Interior

Birding a l’Interior

Naturaleza

29 April, 2024 / 09 Novembre, 2024

‘Birding a l’Interior’ és un programa compost per 10 experiències turístiques centrades en l'observació d'aus que es realitzarà fins a finals d'any en diferents municipis adherits al programa ‘Fem Poble’, amb l'objectiu d'atraure visitants als municipis de l'interior de la província a través de la posada en valor d'un patrimoni comú com són les aus típiques d'estes zones, a través del descobriment de diferents punts d'interés ornitològic.

Cada experiència constarà d'una breu presentació sobre el turisme ornitològic i com es desenvolupa a la província de València i en la resta de la Comunitat Valenciana, seguida de la realització d'una ruta ornitològica guiada per l'entorn del municipi seleccionat. L'activitat es complementarà amb una altra experiència relacionada amb l'oferta turística local, com pot ser la degustació de productes tradicionals.

Els municipis en els quals es desenvoluparan estes experiències són La Font de la Figuera (21 d'abril), Chulilla (18 de maig), Gestalgar (19 de maig), Gàtova (1 juny), Higueruelas (9 juny), Andilla (22 juny), Alcublas (8 setembre), Sot de Chera (5 octubre), La Yesa (12 octubre) i Venta del Moro (9 novembre).

Cada ajuntament farà la convocatòria dies previs a cada visita. La informació de cada ruta estarà disponible ací uns dies abans de cada experiència.

Birdwatching Font de la Figuera

Taller de birdwatching  Riba-roja:

Dia: 20 d'abril
Hora: 10 h
Lloc:  Sala del Molí (c/Cisterna 27)
Places limitades
Inscripcions a través d'aquest formulari en línia. en la web de turisme. www.ribarojadeturiaturismo.com. Obertura del formulari el 9 d'abril.
Necessari vehicle propi.
Recomanacions: roba còmoda, calçat, esmorzar i aigua.

 

 

 

 

 

Birdwatching Gestalgar