Select Page

València Turisme porta el turisme gastronòmic i l’enoturisme de la província a Madrid Fusión

Jan 24, 2023 | Noticies | 0 comments

  • El diputat de Turisme, Jordi Mayor, i el director de València Turisme, Xavi Pascual, han visitat este dilluns l’espai provincial ‘l’Exquisit Mediterrani’, amb productes de Gandia, Cullera, Buñol i Sueca

23/01/2023
La Diputació de València, a través de València Turisme, participa un any més en Madrid Fusión 2023, que se celebra entre el 23 i el 25 de gener en el pavelló 14 d’Ifema (Madrid). El diputat de Turisme, Jordi Mayor, i el director de València Turisme, Xavi Pascual, han visitat este dilluns el certamen, que se celebra just després de Fitur.

La Diputació compta amb un espai expositiu en l’estand de Turisme Comunitat Valenciana – l’Exquisit Mediterrani -, en el qual promocionarà les experiències de turisme gastronòmic de la província i la nova guia ‘Enoturisme a València’, presentada la setmana passada en Fitur 2023, durant tot el certamen.

A més, en l’espai de demostracions gastronòmiques l’Exquisit Mediterrani s’han programat diferents accions gastronòmiques amb destinacions i empreses de la província com Gandia, Cullera (arrossos amb el Club de Producte Artesans de l’Arròs), Delicious València (Visit València), Buñol (tast de vins) i Sueca (Concurs Internacional de Paella).

Les marques Visit Cullera i Visit València compten també amb un espai expositiu i programació pròpia en l’estand de Saborea España.