Select Page

Ruta de la Cullera

Jan 15, 2017 | Blog, Destacados, Gastronomia | 0 comments

La Confederació d’Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana Conhostur), de la qual forma part la Federació Empresarial d’Hostaleria de València (FEHV), ha posat en marxa una nova iniciativa per a promocionar la gastronomia d’interior, la Ruta de la Cullera.

Del 20 febrer al 5 de març, vint-i-quatre restaurants d’Utiel, Requena, Siete Aguas i Chera ofereixen als seus clients menús especials, amb els plats de cullera com a protagonistes, maridats amb vins de la Denominació d’Origen Utiel-Requena, en els quals es poden trobar receptes tradicionals típiques d’aquests municipis d’interior.

Ajoarriero, olla de poble, gaspatxo, revoltim de botifarra, farinetes, creïlles de pobre, miques, morteruelo, tripes, llonganissa d’orsa, güeña, llesques amb ou… són algunes de les receptes i els plats preparats pels establiments participants en aquesta iniciativa, els menús dels quals, els horaris i els preus es poden consultar en la guia de la Ruta de la Cullera.

Els restaurants que participen en la primera edició de la Ruta de la Cullera són els següents:

Utiel

1. Bar Hostal Restaurante El Vegano

2. Restaurante Garzarán

3. Bar El Chato

4. Restaurante El Carro

5. Hotel Restaurante El Tollo

6. Restaurante Castillo

Requena

7. Hotel Restaurante Doña Anita

8. Restaurante Fiesta

9. Restaurante Los Cubillos Gastrobar

10. Restaurante La Pinada

11. Mesón La Fortaleza

12. Restaurante El Jardín

13. Restaurante D-Vicio

14. Restaurante Santa María

15. Restaurante Alejo

16. Mesón del Vino

17. Casa Bar La Sartén

18. Restaurante Ramos

Chera

19. Restaurante El Pino

20. Restaurante La Posada

Siete Aguas

21. Restaurante Las Moratillas

22. Gambrinus Siete Aguas

23. Restaurante Casa Rosa

24. Restaurante Los 7 Caños Casa Ferrer