Paella valenciana
Paella valenciana
La paella és el plat més internacional de la cuina valenciana. Pràcticament a tots els pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana, la paella és el plat per excel•lència.
Preparació:
Posarem una paella al foc, afegirem l’oli i una vegada calent posarem la carn trossejada, la sofregirem bé i afegirem els fesols tendres, el garrofó i la tavella. Sofregirem uns 8 minuts i afegirem la tomaca ratllada. Agregarem l’arròs i sofregirem 4 minuts. Posteriorment afegirem el pebre roig, el safrà i l’aigua. Quan comence a bullir ho ajustarem de sal.
Ingredients
Ingredients per a 4 persones
- 400 g de conill
- 400 g de pollastre
- 250 g de fesols tendres
- 150 g de baina
- 150 g de garrofó
- 1 tomaca madura
- 400 g d’arròs
- 8 cullerades d’oli
- Aigua
- Pebre roig dolç
- Safrà
- Sal