El proper diumenge 29 de novembre, al Parc Daniel Clar, Avda. País Valencià, 65, Cullera
es celebrarà la I Jornada de Turisme i Gastronomia Ruta de l’Arròs #arrossejant, organitzada per la Federació Empresarial d’Hostaleria de València i Província i per Riberaturisme, amb el patrocini del Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar, de l’Ajuntament de Cullera i el Club de Producte de la Ruta de l’Arròs.
Durant la jornada que tindrà lloc de 10.00 a 16.00 h., hi haurà diverses activitats com Showcooking, stands de promoció de la Ruta i dels productes turístics de la ruta, ponències, activitats i paella gegant.
Programa:
10.00: Inauguració de la fira per part de la Diputada de Turisme Pilar Moncho Matoses, Manuel Espinar President de la Federació d’Hostaleria de València, Jordi Major, alcalde de Cullera, Jordi Vicedo President de la Ribera Baixa i Txema Pelaez President de la Ribera Alta.
10.30: Inici del show cooking
10.30 a 11.00.- Manuel Alonso – Restaurant Casa Manolo Daimús
11.00 a 11.30.- Alejandro Platero – Restaurant Macel·lum
11.30 a 12.00: Enrique Medina – Restaurant Apicius
12.00 a 12.30: Jaume Galan . Restaurant Vertical
12:30 a 13.30: Turisme gastronòmic Iñaki Gaztelumendi i Alberto Galloso
13.30: Tast de vins
12:30: Començament del show cooking en l’exterior: Artesans de l’Arròs /Ruta de l’Arròs i restaurants convidats
13:00: Degustació de paelles. Artesans de l’arròs/Ruta de l’arròs
14:30: Degustació de la paella geganta
16:00: Clausura
______________________________________________________________________________________________________________
El próximo domingo 29 de noviembre, en el Parque Daniel Clar, Avda. País Valencià, 65, Cullera, se celebrará la I Jornada de Turismo y Gastronomía Ruta del Arroz #arroceando, organizada por la Federación Empresarial de Hostelería de Valencia y Provincia y por Riberaturisme, con el patrocinio del Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar, del ayuntamiento de Cullera y el Club de Producto de la Ruta del Arroz.
Durante la jornada que tendrá lugar de 10.00 a 16.00 h., habrá diversas actividades como Showcooking, stands de promoción de la Ruta y de los productos turísticos de la ruta, ponencias, actividades y paella gigante.
Programa:
10.00: Inauguración de la feria por parte de la Diputada de Turismo Pilar Moncho Matoses, Manuel Espinar Presidente de la Federación de Hostelería de Valencia, Jordi Major, alcalde de Cullera, Jordi Vicedo Presidente de la Ribera Baixa y Txema Pelaez Presidente de la Ribera Alta.
10.30: Inicio del show cooking
10.30 a 11.00.- Manuel Alonso – Restaurante Casa Manolo Daimuz
11.00 a 11.30.- Alejandro Platero – Restaurante Macel·lum
11.30 a 12.00: Enrique Medina – Restaurante Apicius
12.00 a 12.30: Jaume Galan . Restaurante Vertical
12:30 a 13.30: Turismo gastronómico Iñaki Gaztelumendi y Alberto Galloso
13.30: Cata de vinos
12:30: Comienzo del show cooking en el exterior: Artesanos del Arroz /Ruta del Arroz y restaurantes invitados
13:00: Degustación de paellas. Artesanos del arroz/Ruta del arroz
14:30: Degustación de la paella gigante
16:00: Clausura