Select Page
Valencia Turismo > Visita guiada al Monestir de Sant Jeroni de Cotalba

Visita guiada al Monestir de Sant Jeroni de Cotalba

Que hacer en

Monasterio de Sant Jeroni de Cotalba.

El Monestir de Sant Jeroni de Cotalba és un dels més notables i millor conservats de la Comunitat Valenciana, fet que es veu accentuat per la seua gran diversitat estilística. Fundat el 1388 pel duc de Gandia, Alfons el Vell, està situat a Alfauir (València), a només 8 km de Gandia.

Va ser el primer monestir de l’orde dels jerònims establit al Regne de València i a tota la Corona d’Aragó. La dinastia d’Aragó, els escriptors valencians més universals com Ausiàs March o Joanot Martorell, la família Borja, sant Vicent Ferrer, el pintor renaixentista fra Nicolau Borràs, Felip II i Felip III…, van passejar entre els murs del monestir, que es va convertir en el centre espiritual i cultural de la cort del ducat de Gandia. Més de sis-cents anys d’història i art t’estan esperant en un entorn natural d’incomparable bellesa!

Horaris: dijous, 11:30. Dissabte, 10:00. Diumenge, 11:30

Alfauir, LA SAFOR

619 524 093

info@cotalba.es

https://cotalba.es/

Castellà, valencià, anglés i francés

Tot l´any

Més informació

Inclou:
LA VISITA incluye una visita guiada a la torre gótica, el patio de los naranjos, el claustro mudéjar, la iglesia, la sala capitular, el refectorio, la almazara, el silo, el lagar y las caballerizas, la cocina de los monjes, el claustro superior de extraordinaria belleza donde destacan sus esculturas góticas policromadas, la Puerta de los Leones, el salón de armas, además de sus impresionantes jardines románticos y el acueducto gótico que lo rodea.

No Inclou:

Preu:
General: 7€, la reduïda a 6€ i mobilitat reduïda 5€