Select Page

La Diputació ajuda amb 445.000 euros als municipis de menys de 30.000 habitants per a organitzar fires i mercats nadalencs

Oct 24, 2024 | Noticies | 0 comments

  • L’àrea de Turisme que dirigix Pedro Cuesta ha convocat les subvencions destinades al muntatge de fires i mercats nadalencs, turístics i/o gastronòmics, així com a l’edició de material turístic promocional de les localitats
25/10/2024

La Diputació de València, a través de l’àrea de Turisme que dirigix el diputat Pedro Cuesta, ha convocat les subvencions destinades a l’organització de fires i mercats nadalencs, turístics i/o gastronòmics, en municipis menors de 30.000 habitants.

Les ajudes, recollides en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), també cobriran l’edició de material destinat a la promoció turística d’estos municipis. L’objectiu general d’esta iniciativa és “finançar l’organització, promoció i difusió dels esdeveniments subvencionats, amb la finalitat que tinguen capacitat d’atracció del turisme i dinamització econòmica dels municipis en l’últim trimestre de l’any”, segons el diputat de Turisme, Pedro Cuesta.

El responsable provincial ha explicat que les subvencions “es concediran en concurrència competitiva perquè arriben als municipis de la manera més ràpida i eficaç possible fins a cap d’any, tractant de complementar la resta de subvencions anuals que destinem a la promoció i desenvolupament del turisme a la província”.

El pressupost global de la convocatòria ascendix a 445.000 euros i en ella els municipis podran presentar una única sol·licitud, encara que esta podrà comprendre la petició de subvenció per a diverses fires i/o material de promoció turística, per un import màxim de 6.000 euros.

Gastos subvencionables

Així, seran subvencionables les actuacions corresponents a gasto corrent organitzades pel propi ajuntament entre l’1 d’octubre i el 30 de desembre de 2024, com poden ser els gastos corrents derivats de l’organització, promoció i desenvolupament de fires i/o mercats indicats anteriorment.

També se subvencionarà la confecció i edició de fullets, guies i catàlegs turístics i material de l’oferta turística del municipi (tant en format digital com en paper) i el material promocional (marxandatge) de distribució gratuïta en tots dos supòsits, dirigits a augmentar la visibilitat de les destinacions turístiques municipals i l’atracció del turisme.

El termini de presentació de sol·licituds, que es tramitaran exclusivament per via telemàtica, en la Seu Electrònica de la Diputació de València, finalitza el pròxim 8 de novembre.