Select Page
Valencia Turismo > Agenda > Festival de Tardor de l’Alt Túria

Festival de Tardor de l’Alt Túria

Fires

28 Setembre, 2024 / 29 Desembre, 2024

El Festival de Tardor de l'Alt Túria oferix cinc esdeveniments en cinc pobles durant cinc caps de setmana de setembre a desembre a Tuéjar, Aras de los Olmos , Bengéber, Titaiguas i Chelva en diferents temàtiques però un denominador comú: l'olla serrana.

Els esdeveniments en els quals podreu provar nostra este menjar popular de l'Alt Túria a la qual se li donarà un toc innovador, però en referències tradicionals, seran els següents:

Tuéjar: Plum & Blues. Fira del llibre, el jazz i la cervesa artesana que se celebrarà el 28 i 29 de setembre. La xarrada i la degustació emmarcada dins del Festival de Tardor de l'Alt Túria serà el dissabte 28.

Aras de los Olmos: V Jornades de la Dona Rural. Fira de gastronomia i artesania que se celebrarà de l'11 al 13 d'octubre. Podeu acudir a la xarrada i participar en el menjar popular el dia 12.

Benagéber: I Certamen de Caravaning. Primera trobada dedicada al caravaning a València que tindrà lloc el 9 i 10 de Novembre. Si vols provar l'olla serrana, podràs fer-ho el dissabte 9.

Titaiguas: Nit de les Destrals. Festa tradicional unida al foc i a l'espígol. Serà el 7 de desembre.

Chelva: III Fira de la Tòfona. La gastronomia serà la protagonista en esta jornada que tindrà lloc el 21 de desembre.

5 oportunitats per a assaborir l'Alt Túria cullerada a cullerada on cada municipi t'aporta l'ingredient principal d'una jornada plena d'oci, cultura i turisme: la seua gent, les seues tradicions i el seu entreteniment.

Més info dels programes complets dels esdeveniments, ací:

Fira Plum & Blues Tuéjar | Mancomunitat de l'Alt Túria

V Jornades Dona Rural. ARAS DE LOS OLMOS | Mancomunitat de l'Alt Túria

I Certamen de Caravaning. Benagéber | Mancomunitat de l'Alt Túria

Nit de les Destrals. TITAGUAS. | Mancomunitat de l'Alt Túria

III Fira de la Tòfona. CHELVA | Mancomunitat de l'Alt Túria