Select Page
Valencia Turismo > Agenda > Fira d’Artesania de Primavera

Fira d’Artesania de Primavera

Cultura

29 April, 2024 / 05 May, 2024

La quarta edició Fira d'Artesania de Primavera torna un any més a la Plaça de l'Ajuntament de València en 35 llocs de venda en productes tradicionals i noves propostes, del 12 d'abril al 5 de maig.

El certamen també compta amb un espai en el qual es realitzen tallers demostratius de diferents oficis, tots els dies en horari de matí o vesprades, en la finalitat promocionar dinamitzar la fira i posar en
valor l'artesania de la Comunitat Valenciana. A més, s'ofereix un espai d'exposició al concurs de PEÇA ÚNICA en el qual poden participar tots els artesans i artesanes expositors de la fira.
Un jurat compost per persones de reconegut prestigi en l'àmbit de l'artesania valorarà al 50% la part representativa del treball artesà i deixant el 50% restant al criteri del publique assistent, els qui també tindran l'oportunitat de votar.

Per cada compra realitzada, s'atorgarà als clients un bitllet que podran introduir en una urna. Al final de cada setmana, el bitllet seleccionat serà premiat amb 100€ per a gastar en productes de la mateixa fira.

D'altra banda, hi ha un espai lúdic i de descans muntat per de l'estudi de disseny “Portega Estudio Creativo” .

Des del 12 d'abril fins al 5 de maig pots visitar la mostra de l'Associació d'Artesans Valencians!

L'horari de la fira és de matí de 10.30 a 14.00 hores i de vesprada, de 16.30 a 21.00 hores.