Select Page

El Consorcio Camino del Cid augmenta la quantia dels premis del seu Concurs de Vídeos

Jun 30, 2023 | Noticies | 0 comments

  • La convocatòria, que enguany complix la seua sisena edició, manté les categories ‘El Viaje’, ‘Nuestros Pueblos’ y ‘Mío Cid’
  • Cap dels vídeos presentats a concurs podrà superar el minut de duració

27/06/2023
El Consorcio Camino del Cid, del qual forma part la Diputació de València, ha convocat la sisena edició del seu Concurs de Vídeos, un certamen l’objectiu del qual és donar a conéixer els pobles, llocs i tradicions existents en este itinerari turístic cultural que travessa les províncies de Burgos, Soria, Guadalajara, Zaragoza, Teruel, Castelló, València i Alacant.

Enguany, i com a principal novetat respecte a edicions anteriors, s’incrementa la quantia dels premis de tal forma que el guanyador de cada categoria s’emportarà un import de 600 euros. En este sentit, es mantenen les categories de ‘El Viaje’, que reunirà aquells vídeos en els quals els participants transmeten la seua experiència personal de viatjar per qualsevol de les rutes o llocs del Camino del Cid; la segona – ‘Nuestros Pueblos’ – recollirà les propostes que donen a conéixer un poble del Camino del Cid o un element representatiu d’aqueixa localitat; la tercera – ‘Mío Cid’ –, amb la qual es pretén ressaltar la importància del Poema, l’autèntica guia de viatge de la ruta. En este cas, els concursants podran en els seus vídeos declamar els versos que més els agraden, dramatitzar una part del poema, fer una versió lliure d’algun fragment, cantar-lo, dibuixar-lo, etc.

Així mateix, i seguint les dinàmiques d’anteriors edicions, es manté la principal singularitat del certamen: cap dels vídeos presentats podrà superar el minut de duració.

Resum de les bases

Els concursants podran enviar un màxim de dos vídeos per categoria. La seua duració no sobrepassarà els 60 segons i els recursos que apareguen hauran de trobar-se necessàriament en localitats del Camino del Cid.

L’estil és lliure. El termini de presentació de vídeos acaba el 24 d’octubre. Els vídeos s’enviaran pel servei en línia gratuït de WeTransfer i, després d’emplenar un formulari en línia d’inscripció, els participants podran veure els seus treballs publicats en el canal de Youtube dedicat al concurs.

El jurat, integrat per persones vinculades a la comunicació, l’art i el medi rural, donarà a conéixer la seua fallada el 15 de novembre de 2023. En la seua decisió valoraran la capacitat de l’autor per a transmetre la seua mirada personal i per a posar en valor llocs vinculats al Camino del Cid, la singularitat del motiu o recurs i l’originalitat i creativitat del vídeo.