Select Page

La província de València es promociona com a destí de turisme ornitològic a Extremadura

Feb 23, 2023 | Noticies | 0 comments

  • Del 24 al 26 de febrer, en la fira internacional FIO2023 del Parc Nacional de Monfragüe (Cáceres)

23/02/2023
València Turisme promocionarà la província com a destí de turisme ornitològic i de naturalesa en la XVIII Fira Internacional de Turisme Ornitològic FIO2023 que se celebrarà en Villareal de San Carlos (Parc Nacional de Monfragüe, Cáceres), del 24 al 26 de febrer.

La marca de la Diputació de València acudix al certamen, el de major trajectòria i reconeixement d’España en este àmbit amb més de 100 expositors enguany, en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana i l’Associació de Guies de Birding autonòmica, dins de l’estratègia conjunta que mantenen les tres entitats per a posicionar la Comunitat Valenciana com a referent nacional i internacional del turisme ornitològic.

Així, València Turisme promocionarà la província com a destí birding destacat d’España mitjançant la posada en valor de tots els recursos i experiències associades a esta activitat, desenvolupades en els diferents espais naturals de la Comunitat Valenciana en els últims anys.

Esta promoció, a més de donar a conéixer tota l’oferta ecoturística, està estretament relacionada amb la dinamització de zones rurals i d’interior, contribuint també a la desestacionalització de l’oferta turística de la província i a la seua alineació amb les noves tendències en el turisme sostenible.

La Comunitat Valenciana ha participat en el certamen en diverses edicions i torna a fer-lo en esta edició amb estand propi en l’àrea de destins, atés per tècnics especialitzats de l’Associació de Guies de Birding de la Comunitat i de professionals d’este producte turístic.

Els tècnics desplaçats a FIO2023 participaran, a més, en el workshop organitzat per la fira per a captar noves empreses i touroperadors potencials del sector, procedents dels principals països emissors (el Regne Unit, Irlanda, Finlàndia, Suècia, Dinamarca, Suïssa, Bèlgica i Països Baixos), que assistiran al certamen convidats per l’organització, amb l’objectiu d’assegurar el creixement d’este producte turístic sostenible.

El birdwatching o turisme ornitològic és un nínxol de mercat en auge en el mercat nacional i internacional, per la qual cosa este tipus de fires atrau a un gran nombre de persones (més de 15.000 visitants en les últimes edicions).