Select Page

València Turisme participa en la visita institucional als alumnes d’Asindown del projecte formatiu ‘La Mare Que Va’

Feb 23, 2023 | Noticies | 0 comments

Representants de les administracions públiques, la Federació d’Hostaleria i la Fundació Asindown, col·laboradores en el programa de formació i inclusió laboral ‘La Mare Que Va’, han realitzat este dimecres una visita a l’alumnat d’Asindown que participa actualment en els cursos de cuina i sala del Centre de Turisme de València en el marc d’esta iniciativa.

‘La Mare Que Va’ és el projecte formatiu més innovador i disruptiu d’Asindown: un centre de formació en hostaleria i turisme per a persones amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual on les empreses, institucions i societat en general podran celebrar els seus esdeveniments, fomentant la inclusió sociolaboral del col·lectiu i posant en valor les seues capacitats. Un espai sostenible i respectuós amb el medi ambient, on es fomenta la gastronomia valenciana i els productes de proximitat i temporada, situat en un enclavament emblemàtic com La Marina de València.

A l’acte han assistit el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; el cap de l’àrea de Formació de Turisme Comunitat Valenciana, Javier Solsona; el diputat de Turisme de la Diputació de València, Jordi Mayor; el director del Servei de Turisme de la corporació provincial, Xavi Pascual; i el president de la Federació d’Hostaleria de València, Manuel Espinar. Per part d’Asindown, han assistit el gerent de l’entitat, Manuel Campos; Samuel Romero, director de projectes i RR.II; i Roberta Lazzari, coordinadora del programa ’La Mare Que Va’.