Select Page

El 15 de març es tanca el termini per a participar en el Premi Álvar Fáñez de promoció del Camí del Cid

Feb 17, 2023 | Noticies | 0 comments

  • Les associacions situades en la ruta cidiana tenen un mes per davant per a presentar un projecte que tinga per objecte la difusió, dinamització o conservació del Camí del Cid o del llegat cidià a través d’actuacions localitzades en, almenys, una població de la ruta

16/02/2023
El 15 de març es tanca el termini per a participar en el Premi Álvar Fáñez del Camí del Cid, un guardó que enguany complix la seua onzena edició i que té com a objectiu premiar un projecte significatiu que, previst per a realitzar-se en 2023, tinga per finalitat la difusió, dinamització o conservació del Camí del Cid, del llegat cidià o bé la commemoració del pas i presència del Cid.

Els projectes han de proposar activitats localitzades en, almenys, una població inclosa en este itinerari turístic-cultural, i poden anar des de la recuperació i conservació dels camins o senyalització dels mateixos fins a l’edició de publicacions de singular interés, passant per la difusió de festes de contingut cidià, representacions populars, marxes, trobades, xarrades i conferències, entre altres.

En el Premi Álvar Fáñez podran participar totes aquelles associacions sense ànim de lucre situades en alguna de les huit províncies que formen part del Camí del Cid: Burgos, Soria, Guadalajara, Zaragoza, Teruel, Castelló, València i Alacant.

Aquelles associacions interessades a participar poden enviar el seu projecte fins al 15 de març de 2023 bé en format pdf a través del correu electrònic info@caminodelcid.org o bé en paper enviant la proposta a la seu del Consorci Camí del Cid, situada en el C/ Madrid, 24 09002, Burgos.

Fins hui més de mig centenar d’associacions han participat en el certamen, que ha valorat un total de 89 projectes. El Premi Álvar Fáñez té una dotació econòmica de 2.000 euros.

El Consorci Camí del Cid és una institució pública sense ànim de lucre integrada per les diputacions provincials de Burgos, Soria, Guadalajara, Zaragoza, Teruel, Castelló, València i Alacant. Té entre els seus objectius la promoció, difusió i dinamització del Camí del Cid, ruta turística i cultural que seguix els passos del Cid narrats en el Cantar.