Select Page

Ademuz desperta els sentits d’agents de viatges, guies turístics i comunicadors

Oct 21, 2022 | Noticies | 0 comments

  • La Diputació, a través de València Turisme, organitza un fam trip per a donar a conéixer in situ el destí Ademuz a professionals del sector turístic, en col·laboració amb l’ajuntament i Turisme Comunitat Valenciana

21/10/2022
Ademuz ha “despertat els sentits” d’una dotzena d’agents de viatge, guies turístics i comunicadors que han visitat el municipi del Rincón de Ademuz per a conéixer de primera mà els atractius d’este destí.

La Diputació de València, a través de València Turisme, ha organitzat el fam trip o viatge de familiarització #AdemuzConLos5Sentidos, en col·laboració amb l’ajuntamentd’Ademuz y Turisme Comunitat Valenciana (TCV), per a promocionar este municipi i la seua comarca in situ amb una completa jornada en la qual els participants han conegut els principals atractius i actius d’Ademuz, els seus llogarets (Mas del Olmo, Sesga i Val de la Sabina) i la seua comarca.

La jornada, que ha inclòs un recorregut per enclavaments i punts d’interés cultural i mediambiental d’Ademuz, ha permés també conéixer els serveis d’allotjament, restauració i experiències que formen part de l’oferta turística comarcal, la qual combina patrimoni natural, cultural i històric amb la gastronomia local.

El diputat de Turisme, Jordi Mayor, ha explicat que esta iniciativa perseguix “col·laborar amb el Rincón de Ademuz en la promoció del seu territori com a destinació turística entre els professionals del sector i els ciutadans, a més de formar i sensibilitzar a la seua població i els seus empresaris en el valor dels seus recursos locals per a desenvolupar el turisme a la comarca, com a força tractora de l’economia local”.

Diferents experiències turístiques

Els assistents van començar la seua visita al Molino de la Vila, on es troba l’oficina de turisme del municipi, i van assistir a la presentació de l’oferta turística local, centrada en el producte #AdemuzConLos5Sentidos. A continuació, el grup va gaudir de l’experiència ‘Descubre Ademuz’, amb un itinerari pels llocs més emblemàtics del nucli urbà (Ermita Virgen de Huerta, Església Arciprestal San Pedro y San Pablo, Conjunt Hidràulic, riu Bohílgues), que va culminar amb una degustació de productes locals.

L’alcalde d’Ademuz, Ángel Andrés González, ha valorat “la col·laboració obtinguda per a recolzar als empresaris de turisme de la comarca, ja que estes sessions estan ajudant els empresaris a tirar una mica més cap avant” en la posada en marxa d’iniciatives enfocades al desenvolupament turístic de la zona.

La jornada va comptar també amb la participació dels directors de València Turisme, Xavi Pascual, i Formació de Turisme Comunitat Valenciana, Javier Solsona.