Select Page

València Turisme acudeix al Saló Aragonès del Turisme (ARATUR) de Zaragoza

May 13, 2022 | Noticies | 0 comments

  • La marca de la Diputació de València participa en el certamen dins de l’espai de Turisme Comunitat Valenciana, amb els municipis de Gandia, Cullera, Oliva, Sagunt i Canet d’En Bereguer com coexpositors

13/maig/2022. València Turisme participa en el Saló Aragonès del Turisme (ARATUR) que se celebra des d’avui i fins diumenge que ve en el Palau de Congressos de Zaragoza.

La marca turística de la Diputació de València compartirà espai amb els municipis de Gandia, Cullera, Oliva i Sagunt com coexpositors, dins de l’estand de Turisme Comunitat Valenciana, donada la importància del mercat aragonès per als destins de platja de la província.

En la fira participen comunitats autònomes, empreses turístiques, entitats promotores del enoturisme, turisme actiu, turisme esportiu i tecnològic, allotjaments, balnearis, paradors de turisme, estacions d’esquí, majoristes de creuers, agències de viatge i centrals de reserva, entre altres sectors.

València Turisme presentarà tota la potencialitat que ofereix als viatgers el sector turístic de la província en aquesta setzena edició del certamen, d’accés gratuït i amb un complet programa d’activitats en el qual no faltaran degustacions gastronòmiques de producte de la Comunitat Valenciana, com la de figatells d’Oliva celebrada avui.