Select Page

10 Propostes per a gaudir a la Ribera de Xúquer

Mar 25, 2022 | Blog, Destacados | 0 comments

 

  1. Cicloturisme: ruta per l’Albufera de Sollana a Sueca (apta per a famílies)  27 km dins del parc natural de l’Albufera, observació d’ocells i gaudi d’un paisatge relaxant i singular, que finalitza gaudint de la gastronomia de Sueca.
  2. Marxa nòrdica i senderisme: en qualsevol de les més de vint rutes homologades als municipis de la Ribera. Pren-te un descans en alguna de les cases rurals de la nostra comarca.
  3. Gaudeix d’un dia a l’aire lliure en un entorn natural en qualsevol de les nostres àrees recreatives , però no te’n vages sense comprar i provar les mones o els panquemaos d’Alberic, producte destacat dels seus forns.
  4. Relaxa’t, pren el sol o banya’t en alguna de les nostres platges, i després prova un bon plat d’arròs del senyoret, arròs a banda, suc de rap i llagostins, o, simplement, peixet fresc del nostre mediterrani.
  5. Descobreix la nostra història i les nostres tradicions visitant els nostres museus, torres i castells , descansa en qualsevol de les nostres places tranquil·les de poble i pren-te un xocolate, una orxata o un cremaet.
  6. Recorre el riu Xúquer en pàdel surf o en piragua, el nostre riu d’aigües tranquil·les és ideal per a recórrer-lo i gaudir d’unes vistes meravelloses del riu des de dins. Per a acabar el dia, gaudeix d’un massatge relaxant i de la nostra restauració innovadora amb productes locals.
  7. Visita un hort de taronges centenari amb la seua casa modernista, agafa les teues pròpies taronges i gaudeix d’una paella típica, a l’estil valencià, a Carcaixent.
  8. Coneix els secrets de fer un bon xocolate en el Museu del Xocolate de Sueca, però abans fes la ruta modernista amb un guia que et contarà la història dels edificis modernistes més emblemàtics d’aquesta població.
  9. Degusta les cerveses elaborades a partir dels nostres productes més autòctons: arròs, taronja i orxata, en la fàbrica de cerveses artesanals de Favara.
  10. Tria entre totes les experiències que t’oferim a través del nostre club de producte.


Un riu d’experiències a la Ribera de Xúquer!