Select Page

Gaudeix de les festes al Mercat de Nadal de la Diputació de València

Dec 16, 2019 | Blog, Cultura, Destacados, festes i oci | 0 comments

València Turisme celebra el Mercat de Nadal a la esplanada de la plaça de Bous de València del 17 de desembre de 2019 al 3 de gener de 2020, amb una mostra d’alguns dels millors productes artesanals i gastronòmics valencians.

Tretze estands acostaran els productes dels municipis de la nostra província als veïns de la ciutat de València i als turistes, que a més de conéixer-los podran comprar-los.

En aquest certamen trobaràs vins i productes típics de Bocairent com la mel, l’oli i la pericana; embotits d’Utiel; pa artesà ecològic i productes ecològics, mel, tòfona i safrà de l’Alt Túria; embotits i formatges, rebosteria tradicional nadalenca valenciana, vi de taronja i de pomelo, xocolates artesans, cerveses artesanes, oli d’oliva verge extra i dolços.

També podràs descobrir productes de cosmètica natural, cremes, sabons, olis, articles de pilota valenciana, motxilles, ciris de cera artesana, ambientadors, encens, llibres en valencià, jocs educatius i bijuteria.

El Mercat de Nadal, que estarà ambientat amb música nadalenca, disposarà d’un punt d’informació turística per a promocionar les destinacions turístiques de la província de València.

Gimcana turística

A més, aquesta iniciativa es complementarà amb una oferta lúdica per a tots els públics, però especialment per als més xicotets, a partir del pròxim dissabte 21 de desembre, en la Plaça de Manises de València, enfront de la seu principal de la Diputació de València.

Una gimcana donarà a conéixer als xiquets les propostes turístiques de la província en un format educatiu i divertit, amb premis directes per als participants.

La gimcana tindrà com a objectiu descobrir les 17 comarques de la província de València a través de 200 productes turístics que s’associaran als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 sobre el Desenvolupament Sostenible aprovada per l’ONU en 2015, que inclouen des de l’eliminació de la pobresa fins al combat al canvi climàtic, l’educació, la igualtat de la dona, la defensa del medi ambient o el disseny de les nostres ciutats, entre altres aspectes.

Horari

El mercat nadalenc estarà obert des de les 11:00 fins a les 20:00, ininterrompudament.

Excepcions:

24 de desembre i 31 de desembre: d’11:00 a 14:00

25 de desembre i 1 de gener: tancat