Select Page

València Turisme en Fitur 2019

Jan 16, 2019 | Blog, Cultura, Especiales, festes i oci | 0 comments

El Patronat de Turisme de València assisteix a Fitur, del 23 al 27 de gener, amb una nova imatge gràfica que amb el claim “Try València. The bright side of life”, portarà la llum de València a Madrid.

“Try València. The bright side of life”

L’elecció més brillant és València. La seua llum és única, enamora a tots, a qui la visita i als mateixos valencians.

Un relat i una història feta imatges

Una de les novetats amb les quals València Turisme acudeix a Fitur és el vídeo que posa imatges al relat de València Turisme.

En el vídeo, dues amigues, una americana i una valenciana es retroben a València després d’anys d’absències i recorden les experiències fantàstiques viscudes ací. Claire assegura al final de la cinta que, “el millor de València, sou vosaltres”.

L’estand de la Comunitat Valenciana, dins el que estará el de València Turisme, comptarà amb diverses zones:

– Una zona de SHOWCOOKING per a demostracions gastronòmiques i tastos.

– La PLAÇA CENTRAL per a oferir presentacions i actuacions folklòriques de les comarques de València.

– Una zona de PRODUCTE destinada a la promoció i venda dels productes turístics de les comarques.

– Una zona de BUSINESS dedicada a empreses.

– Una zona de DESTINACIONS, dins la qual està l’estand de València Truisme, junt amb la resta de marques de la Comunitat Valenciana.

El Patronat de Turisme participa en aquesta edició al costat de municipis i mancomunitats que promocionen els seus productes, realitzen presentacions turístiques, ofereixen demostracions gastronòmiques i realitzen actuacions folklòriques.

Els municipis de les comarques de València que assisteixen dins de l’espai de València Turisme amb espai expositiu propi són Canet d’en Berenguer, Sagunt, Cullera, Gandia i Oliva i amb espai compartit: Alboraia, Algemesí, Aiora, Cofrents, El Puig de Santa Maria, la Vall d’Albaida, Llíria, Manises, Paterna, Puçol, Requena, Riba-roja de Túria, Sueca, Tavernes de la Valldigna, Utiel, Xàtiva i Xeraco. Torrent, Canals, Carcaixent, Buñol, Ontinyent i les mancomunitats de la Canal de Navarrés i la Safor oferiran activitat destinades als profesionals i al públic.

Consulta la programació