Select Page

Gaudeix dels millors arrossos en les V Jornades Gastronòmiques d’Arrossos Mariners

Nov 6, 2018 | Blog, Cultura, Destacados, festes i oci | 0 comments

Les Jornades Gastronòmiques d’Arrossos Mariners se celebren, del 3 al 18 de novembre, a la Platja de les Arenes de València.

14 restaurants de la Platja de les Arenes han elaborat un menú degustació amb l’arròs com a protagonista. Els menús tenen un preu entre 24€ i 38€ segons el restaurant. Només has de triar un d’ells i tastarr-ho.

En aquesta edició participen els restaurants Balandret, Destino 56, El Coso del Mar, Gabbeach, l’Estimat, La Marcelina, La Marítima, La Muñeca, La Pepica, Marina Beach Club, Panorama, Portolito, Sorolla Hotel Las Arenas, Tridente de l’hotel Neptuno.

A més, enguany els còctels s’uneixen a les jornades gastronòmiques. Destino 56, Gabbeach, Marina Beach Club i Vivir sin Dormir t’ofereixen còctels especials a un preu entre els 6€ i 10€.

Aquesta és la cinquena edició d’unes Jornades Gastronòmiques d’Arrossos Mariners, organitzades per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria Platja Les Arenes i que se celebren des de fa cinc anys amb gran èxit.

La platja dels Arenas és un dels llocs amb una oferta gastronòmica més tradicional i emblemàtica de tota la ciutat, i la seua oferta d’arrossos mariners és de les més variades. A més, què millor que els establiments la platja i els barris mariners per a reivindicar el valor de la cuina tradicional valenciana. Així que ja ho sabeu, fins al diumenge 18 de novembre podeu triar menú i acostar-vos a un dels restaurants per a degustar un bon arròs mariner.

Consulta els menús