Select Page

Tornen les Nits al Castell de Xàtiva

Jun 25, 2018 | Blog, Cultura, Destacados, festes i oci | 0 comments

L’edició XXI de Nits al Castell arranca el dissabte 7 de juliol amb el blues flamenc del guitarrista i cantant Raimundo Amador.

El dia 14 serà el torn del grup català Els Amics dels Arts, que presentarà el seu últim treball Un estrany poder, amb el qual van rebre el passat 2017 el Premi Enderrock de la Crítica al millor artista.

El dia 21 de juliol actuaran en doble concert Maria Arnal & Marcel Bagés i la mallorquina Maika Makovski & Brossa Quartet; els primers donaran a conéixer el seu àlbum 45 cervells i un cor – Premi Ciutat de Barcelona de Música-, i el segon compte ja amb set treballs en el mercat.

               

El festival conclourà el 28 de juliol amb l’actuació de Juan Perro – Santiago Auserón-, qui ens deixarà la seua Petjada sonora.

Les entrades de Nits al Castell ja estan a la venda. Les entrades es poden adquirir de forma presencial en l’Oficina de Turisme de Xàtiva, o en la pàgina web Instanticket. El preu és de 20 euros per concert, encara que existeix la possibilitat d’adquirir un abonament dels quatre concerts per un preu de 70 euros. El preu de l’entrada inclou el transport per a accedir al recinte, ja que els dies d’actuació no està permès l’accés amb vehicle privat.