Select Page

CINEMA A LES PLATGES VALÈNCIA TURISME

Jul 23, 2017 | Blog, Cultura, Destacados, festes i oci | 0 comments

Dèsset municipis se sumen al programa estival del Patronat de Turisme de València del 7 juliol al 24 d’agost. El Patronat de Turisme de València projecta 36 nits de cinema en 17 platges valencianes del 7 de juliol al 24 d’agost a través del seu ja tradicional programa estival “Cinema als platges”.

cinemaalesplatges-flyer-bilingüe-2017 (002)

Durant dos mesos, la marca turística del Patronat “València Turisme” reforça l’oferta d’oci en la costa valenciana aportant així un valor afegit a 17 destinacions turístiques del litoral: La Pobla de Farnals, Gandia, Canet d’en Berenguer, Alboraia, Sueca, El Perelló, Puçol, Daimús, Piles, Tavernes de la Valldigna, València, Mareny de Barraquetes, Cullera, Bellreguard, Oliva, El Puig de Santa Maria i Sagunt.

La cartellera de “Cinema als platges” inclou la projecció de “Angry Birds. La película”, “El Reino de los monos. La Revolución”, “El cazador y la Reina de Hielo”, “KungFu Panda 3”, “Alvin y las ardillas. Fiesta sobre ruedas”, “Batman y Superman. El amanecer de la justicia”, “Aviones de papel”, “X-Men. Apocalipsis” i “Norman del Norte”.

Aquesta iniciativa turística, dirigida a tots els públics i totalment gratuïta, projecta pel·lícules a l’aire lliure, en una pantalla inflable de 90 metres quadrats sobre l’arena de la platja.

Els espectadors poden portar-se la seua pròpia cadira o una tovallola per a asseure’s en l’arena i veure les projeccions de les pel·lícules, que començaran a les 22:00 hores.

En totes les sessions es promocionaran els atractius valencians amb el vídeo de València Turisme “València. La vida espera” que es projectarà abans de la pel·lícula i amb les publicacions turístiques que es repartiran entre els espectadors.