Select Page

Descobreix el Mercat Medieval Les Sitges a Burjassot

Mar 26, 2017 | Blog, Cultura, Destacados, festes i oci | 0 comments

Cavallers, dames, orcos, el soc àrab, oficis antics, etc. Tot es donarà cita a Burjassot el cap de setmana del 26 al 28 de maig ja que el municipi torna a l’època de l’Edat Mitjana.

El Mercat Medieval Les Sitges obrirà les seues portes divendres a partir de les 19 hores. I, a partir d’aquest moment, les animacions, el teatre, les cercaviles, la música o el ball, no cessaran en tot el cap de setmana. Tot això unit a les parades del Mercat mateix i de les entitats socials de Burjassot que, un any més, tindran una gran presència en el mercat.

L’obertura del Mercat Medieval Les Sitges serà divendres 26 de maig a les 19 hores amb una gran cercavila per tots els carrers del mercat: Jorge Juan, plaça de l’Ajuntament, passeig de Concepción Arenal i Hernández Casajuana. Després de la cercavila, sobre les 19:15 hores serà el moment de l’actuació del grup cristià Jabardeus i, a les 20 hores, la primera de les representacions teatrals amb la companyia El Ball de Sant Vito que donarà pas al circ de la companyia Estelar i a la música i el ball de la companyia El Laff. Ja en horari de nit, sobre les 22 hores, nova representació teatral amb la companyia Tragaleguas, que passarà el testimoni a la música i el ball d’El Laff; tancarà la nit Insidefantasy amb els Orkos, espectacle que es repetirà dissabte a les 23 hores i diumenge a les 21 hores.

Els matins de dissabte i de diumenge començaran per als habitants del mercat a les 11 hores, moment en el qual s’obrirà tant el mercat com el soc àrab. Des d’aquest moment i fins a les 14 hores s’hi succeiran els espectacles, per a tots els públics, entre els quals no faltaran el circ, el teatre, la música cèltica i fins i tot les exposicions amb la xarrada «Nosaltres els càtars». A la vesprada, l’activitat començarà a les 17 hores i tancarà a les 23 hores, tots dos dies.

No faltarà tampoc en aquest Mercat Medieval Les Sitges la ludoteca, els cavallets, les taules d’enginy i els jocs d’habilitat, el campament medieval, les exposicions o els oficis antics amb el tintorer, el meler o el resiner, acompanyats dels escultors, entre d’altres.

Un cap de setmana amb encant, recuperant tradicions i amb la possibilitat de gaudir de la millor programació cultural, la del Mercat Medieval Les Sitges, sense necessitat d’eixir de Burjassot.