Select Page

Biosfira

Apr 17, 2017 | Blog, Cultura, Destacados, festes i oci | 0 comments

Biosfira se celebra del 19 al 21 de maig, al parc de l’Alquenència d’Alzira, per a promocionar i divulgar els beneficis de viure de forma sostenible i cuidant el medi ambient.

Al llarg tot el cap de setmana s’organitzaran activitats diverses com venda de productes ecològics, exposició d’articles relacionats amb les energies renovables, mobilitat, bioconstrucció o salut, bellesa i artesania.

Els menuts també tenen cabuda en biosfira a través de l’espai creat especialment per a ells, BIOPEQUES, on poden gaudir de nombroses activitats.

Concerts, conferències, tallers i activitats sobre la vida saludable (ioga, taitxí, passejades amb bicicleta, fengshui, etc.).

Serà una trobada per la sostenibilitat, en un ambient ludicofestiu.

Biosfira compta amb 11 espais, cadascun dedicat a una temàtica:

– Espai Comú, destinat a xarrades i ponències de tots aquells temes que estiguen relacionats amb la sostenibilitat i el benestar social.

– Espai d’agricultura ecològica, on trobaràs productes obtinguts directament del camp.

– Espai Musical, amb actuacions musicals diverses.

– Espai de tallers, on es realitzaran tallers de reciclatge, tallers de cuina ecològica, activitats esportives i altres accions relacionades. Un espai on poden participar des dels més menuts fins als més majors.

– Espai d’energies renovables i reciclatge, on se situaran cooperatives elèctriques, informació sobre energies sostenibles i cura del medi ambient.

– Espai Bioconstrucció, on podràs trobar a constructors i arquitectes que utilitzen materials ecològics, i la seua producció es basa en la sostenibilitat.

– Espai Mobilitat, amb vehicles de 0 emissions: cotxes elèctrics, motos elèctriques, bicicletes, etc.

– Espai d’artesania, salut i bellesa, destinat a totes aquelles empreses que produeixen de forma artesanal, com també productes ecològics relacionats amb la salut i la cura personal.

– Un espai destinat als organisme oficials, les associacions, les ONG, els grups de consumidors i els bancs de llaurada.

– A més dels bars i els restaurants de la zona, també podràs gaudir de food trucks. Oferiran menús i tapes saludables elaborats amb productes sostenibles.

– Un espai biopeques.

consulteu el programa