Select Page

Descobreix més de 60 municipis valencians amb Entre Comarques

May 9, 2018 | Blog, Destacados, Rutes i escapades d'interior | 0 comments

Torna «Entre Comarques», un programa de visites guiades a més de 60 municipis de les comarques de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta i Baixa, la Costera, la Canal de Navarrés i la Safor, durant cinc mesos, del febrer al juny d’enguany.

El programa ofereix 36 dies de ruta durant 18 caps de setmana per a mostrar la història, la cultura, les tradicions i els costums de 66 municipis.

Concretament, es recorreran els municipis de Carlet, Alzira, Benimodo, Quatretonda, Benigànim, Llutxent, Aielo de Malferit, Potries, Ròtova, Barx, La Llosa de Ranes, L’alcúdia de crespins, Bicorp, Chella, Albalat de la Ribera, Algemesí, Llombai, Catadau, Ontinyent, Beniatjar, Montitxelvo, Salem, Vallada, La Font de la Figuera, Xàtiva, Oliva, La font d’en Carròs, Alfauir, Manuel, L’Ènova, Benimuslem, Sumacàrcer, Moixent, Montesa, Enguera, Bolbaite, Beniarjó, Almoines, Tavernes de la Valldigna, Simat de la Valldigna, Anna, Navarrés, Genovés, Llanera de Ranes, Agullent, La Pobla del Duc, Bocairent, L’Alcúdia, Guadassuar, Carcaixent, La Pobla Llarga, Quesa, Estubeny, Corbera, Riola, Xeresa, Xeraco, Villalonga, Otos, Carrícola, Castelló de Rugat, L’Olleria, Albaida, Atzeneta d’Albaida, Sueca i Cullera.

Les rutes de matí comencen a les 10:30 i, les de la vesprada, a les 16:30, des de l’ajuntament de la població corresponent.

El preu per persona és de 5€ al dia (inclou les visites de matí i vesprada), que s’abonaran en la primera ruta al responsable de cada municipi. Als turistes se’ls obsequiarà en un detall de benvinguda en les rutes de la vesprada.

Reserva la teua plaça.

Calendari Entre Comarques