Select Page
Valencia Turismo > Agenda > Fitur 2024

Fitur 2024

24 Gener, 2024 / 28 Gener, 2024

La Diputació de València, a través de la seua marca turística, València Turisme, participa enguany en FITUR, del 24 al 28 de gener dins de l'espai de la Comunitat Valenciana, en un estand de més de 200 m², en el pavelló 7 d'Ifema, baix l'eslògan: Província de València, Espectacular.

Un total de 21 municipis i mancomunitats tindran presència pròpia, a més dels inclosos en l'espai Fem Poble’ del programa de la Diputació de Turisme contra el Despoblament i de l'espai de València Turisme que englobarà a la resta de municipis de la província.

Durant els dies de celebració del certamen, es realitzaran prop de 100 activitats a càrrec d'ajuntaments i mancomunitats de la província: 34 presentacions de productes i experiències noves, 20 showcookings, 32 tastos de producte i 11 activitats de dinamització de cap de setmana.

D'altra banda, la Diputació de València també estarà present en FITUR SCREEN-CINEMA, l'espai de FITUR on es connecten la indústria turística i la cinematogràfica, a través de FILM VALÈNCIA, en l'àmbit de la Film Comission de la C. Valenciana. També participa en Fitur LGTBIQ+, en l'estand de la C.Valenciana.

Consulta la programació completa ací