Seleccionar página

Els millors restaurants valencians del territori en “València Cuina Oberta Comarques”

Nov 10, 2016 | Blog, Destacados, Gastronomia | 0 Comentarios

Ja pots gaudir dels millors restaurants valencians del territorio en la primera edició del programa gastronòmic de València Turisme “València Cuina Oberta a les comarques”.

Aquest nou programa acosta l’alta cuina als visitants, turistes i als propis valencians i a més, posa en valor la cuina mediterrània.

A partir del 17 de novembre i fins al 27 del mateix mes, de dijous a diumenge, pots triar entre 19 restaurants de 17 municipis i 10 comarques que ofereixen 38 menús a preus assequibles que oscil·len entre els 20 i els 45 euros.

El preu del menú de migdia és de 20€ i si tries el restaurant amb Estrella Michelin, 35€. I si prefereixes sopar, el preu és de 30€ i en el restaurant amb Estrella Michelin, 45€.

Reservar és molt fàcil, només has d’entrar en ww.cuinaoberta.com, seleccionar el restaurant i el menú que desitges i reservar.

En aquesta primera edició participen 19 restaurants: El Tinell de Calabuig (Ontinyent), El Cancell (Bocairent), La Pitanza (Pedralba), Tapes i Arròs (Llíria), La Taula de Llíria (Llíria), Rioja (Benissanó), Le Fou (Sagunt),El Mirador del Castell (Xàtiva), El Rincón del Faro (Cullera), El Rebost (Sueca), Juan XXIII (Benifaió), Casa Carmina (El Saler), El Vegano (Utiel), Mesón Fortaleza (Requena), Santa María (Requena), Telero (Gandia), Casa Manolo (restaurant amb Estrella Michelin a Daimús), Gloriamar (Piles) y Ca Àngel (Tavernes de la Valldigna).

El llistat complet de restaurants està disponible en la web www.valenciacuinaoberta.com a través de la qual s’han de realitzar les reserves i abonaments corresponents.

Los mejores restaurantes valencianos del territorio en València Cuina Oberta Comarques

Ya puedes disfrutar de los mejores restaurantes valencianos del territorio en la primera edición del programa gastronómico de València Turisme “València Cuina Oberta a les comarques”.

Este nuevo programa acerca la alta cocina a los visitantes, turistas y a los propios valencianos y además, pone en valor la cocina mediterránea.

A partir del 17 de noviembre y hasta el 27 del mismo mes, de jueves a domingo, puedes elegir entre 19 restaurantes de 17 municipios y 10 comarcas que ofrecen 38 menús a precios asequibles que oscilan entre los 20 y los 45 euros.

El precio del menú de mediodía es de 20€ y si eliges el restaurante con Estrella Michelin, 35€. Y si prefieres cenar, el precio es de 30€ y en el restaurante con Estrella Michelin, 45€.

Reservar es muy fácil, sólo tienes que entrar en ww.cuinaoberta.com, seleccionar el restaurante y el menú que desees y reservar.

En esta primera edición participan 19 restaurantes: El Tinell de Calabuig (Ontinyent), El Cancell (Bocairent), La Pitanza (Pedralba), Tapes i Arròs (Llíria), La Taula de Llíria (Llíria), Rioja (Benissanó), Le Fou (Sagunt),El Mirador del Castell (Xàtiva), El Rincón del Faro (Cullera), El Rebost (Sueca), Juan XXIII (Benifaió), Casa Carmina (El Saler), El Vegano (Utiel), Mesón Fortaleza (Requena), Santa María (Requena), Telero (Gandia), Casa Manolo (restaurante con Estrella Michelin en Daimús), Gloriamar (Piles) y Ca Àngel (Tavernes de la Valldigna).

El listado completo de restaurantes y menús está disponible en la web www.valenciacuinaoberta.com, a través de la que se deben realizar las reservas y abonos correspondientes.