Seleccionar página

Dia Mundial del Turisme

Sep 26, 2016 | Blog, Destacados, Especiales | 0 Comentarios

El dimarts, 27 de setembre, se celebra el Dia Mundial del Turisme amb el lema «Turisme per a tots», per a promoure el turisme universal.

Molts municipis valencians celebren aquest dia amb visites guiades gratuïtes.

Sagunt t’ofereix recorreguts pel seu patrimoni històric i industrial, el dissabte 24 de setembre.

El Puig de Santa Maria celebra el Dia Mundial del Turisme amb dues rutes. El dissabte 24 de setembre, Ruta Cavallers i Princeses, i el diumenge 25 de setembre, Ruta Refugis i Trinxeres.

Ontinyent també ofereix rutes guiades gratuïtes el diumenge 25 de setembre per a donar a conéixer els refugis d’Ontinyent i recórrer l’itinerari senderista pel riu Clariano.

Ayora també ha programat una visita, en aquest cas per dimarts 27 de setembre. El recorregut començara a la Tourist Info d’Ayora, a les 12:30 hores, i visitarà el Claustre de la Casa de la Cultura, l’inici de la Ruta del «Hilo Rojo» i l’Església «Ntra. Sra. de la Asunción» (BIC). No és necessari inscripció prèvia.

Xàtiva celebra el Dia Mundial del Turisme amb la ruta dels sentits l’1 d’octubre. Els participants podran experimentar com és la visita a la ciutat des del punt de vista d’una persona amb alguna discapacitat; d’aquesta manera, la proposta inclou una visita guiada als principals monuments sense poder utilitzar algun dels sentits (vista, oïda…). Informa’t ací .

Riba-roja de Túria se suma a aquesta commemoració realitzant visites guiades adaptades pel casc antic de Riba-roja de Túria. El 24 de setembre visitarà la població, l’Associació ASDISP de la Pobla de Vallbona, el 22 d’octubre ASPRONA de València i el 5 de novembre amb ASINDOWN de Castelló.

Día Mundial del Turismo

El martes, 27 de septiembre, se celebra el Día Mundial del Turismo bajo el lema “Turismo para todos”, para promover el Turismo Universal.

Muchos municipios valencianos celebran este día con visitas guiadas gratuitas.

Sagunto te ofrece recorridos por su patrimonio histórico e industrial, el sábado 24 de septiembre.

El Puig de Santa Maria celebra el Día Mundial del Turismo con dos rutas. El Sábado 24 de septiembre, «Caballeros y Princesas» y Domingo 25 de septiembre «Refugios y Trincheras».

Ontinyent también ofrece rutas guiadas gratuitas el domingo 25 de septiembre para dar a conocer los refugios de Ontinyent y recorrer el itinerario senderista por el rio Clariano.

Ayora también ha programado una visita, en este caso para el martes 27 de septiembre. El recorrido empezara en la Tourist Info de Ayora, a las 12:30 horas,  y visitará el Claustro de la Casa de la Cultura, el inicio de la Ruta del Hilo Rojo y la Iglesia Ntra. Sra. de la Asunción (BIC). No es necesario inscripción previa.

Xàtiva celebra el Día Mundial del Turismo con la ruta de los sentidos. Los participantes podrán experimentar cómo es la visita a la ciudad desde el punto de vista de una persona con alguna discapacidad; de esta manera, la propuesta incluye una visita guiada a los principales monumentos sin poder utilizar alguno de los sentidos (vista, oído, habla). Infórmate aquí.

Riba-roja de Túria se suma a esta conmemoración realizando visitas guiadas adaptadas por el casco antiguo de Riba-roja de Túria. El 24 de septiembre visitará la población la Asociación ASDISP de la Pobla de Vallbona, el 22 de octubre ASPRONA de Valencia y el 5 de noviembre con ASINDOWN de Castellón.