Seleccionar página

Carcaixent, cent anys com a ciutat

May 27, 2016 | Blog, Cultura, Destacados, Fiestas y ocio | 0 Comentarios

El poble de Carcaixent va rebre el títol de Ciutat l’any 1916 i es va situar  així al nivell d’altres ciutats del territori valencià.

El creixement econòmic a causa del cultiu de la taronja i l’arribada del modernisme van comportar l’aparició de construccions diverses a Carcaixent que ara s’han convertit en recursos turístics de gran valor.

hort sant vicent 2

Enguany, i amb motiu de la commemoració del centenari com a ciutat, Carcaixent ha programat moltes activitats per a donar a conéixer la seua oferta turística als visitants.

Totes les activitats van encaminades a recuperar la història de la ciutat en relació amb la taronja i el seu cultiu, com també l’exaltació del modernisme.

Durant tot l’any es duran a terme accions diverses com ara rutes turístiques, visites guiades, actuacions musicals, concerts, tallers infantils, marató fotogràfica, jornades de portes obertes, tren turístic, mostres gastronòmiques i molt més.

Entre totes les activitats volem destacar la celebració de la Fira Modernista que tindrà lloc del 10 al 12 de juny, per a recrear l’ambient de l’any 1916. En la fira trobarem artesans, mostres gastronòmiques, visites a edificis patrimonials, recreacions històriques, concursos i concerts.

Així que ja saps, apunta en la teua agenda que tens una cita a Carcaixent del 10 al 12 de juny. T’esperem!

Més informació en www.carcaixent.es

Fotos cedides per l’Ajuntament de Carcaixent.

Carcaixent, cien años como ciudad

El pueblo de Carcaixent recibió el título de Ciudad en el año 1916, situándose al nivel de otras ciudades del territorio valenciano.

El crecimiento económico debido al cultivo de la naranja y la llegada del modernismo supuso la aparición de diferentes construcciones en Carcaixent que ahora se han convertido en recursos turísticos de gran valor.

carcaixent2

Este año y con motivo de la conmemoración del centenario como ciudad, Carcaixent ha programado multitud de actividades para dar a conocer su oferta turística a los visitantes.

Todas las actividades van encaminadas a recuperar la historia de la ciudad en relación con la naranja, su cultivo y la exaltación del modernismo.

Durante todo el año se llevarán a cabo distintas acciones como rutas turísticas, visitas guiadas, actuaciones musicales, conciertos, talleres infantiles, maratón fotográfica, jornadas de puertas abiertas, tren turístico, muestra gastronómicas y mucho más.

Entre todas las actividades queremos destacar la celebración de la Feria Modernista que tendrá lugar del 10 al 12 de junio para recrear el ambiente del año 1916. En la feria encontraremos artesanos, muestras gastronómicas, visitas a edificios patrimoniales, recreaciones históricas, concursos y conciertos.

Así que ya sabes, apunta en tu agenda que tienes una cita en Carcaixent del 10 al 12 de junio. ¡Te esperamos!

Más Información en www.carcaixent.es

Fotos cedidas por el Ayuntamiento de Carcaixent