Seleccionar página

Torna UTIEL «250 ANYS A la LUZ DE LAS VELAS»

Abr 7, 2016 | Blog, Cultura, Destacados, Fiestas y ocio | 0 Comentarios

En el segle XVIII, en 1765, la Confraria de pagesos i abellaires d’Utiel, en agraïment a la Mare de Déu per la fi de la sequera, van il·luminar amb espelmes tota l’església de Nostra Senyora de l’Assumpció. L’espectacle va ser preciós, sublim, únic. Es van encendre tantes espelmes com abelles tenia un rusc.

Després de 250 anys i per segon any consecutiu tornem a il·luminar Utiel amb espelmes el dia 23 d’abril.

Zona: centre històric, plaça de l’Ajuntament, Porta del Sol, Porta de les Eres, plaça de la Rambla, entre altres.

 Utiel a la luz de las velas (9)

Utiel s’omplirà de música, teatre, balls en directe. Els nostres il·lusionistes faran màgia a la llum de les espelmes. La ciutat serà màgica.

Turisme, hostaleria, pastisseries, carnisseries, artesans, i per descomptat l’enologia de la zona, el nostre vi. Seran el focus del comerç en l’esdeveniment. La zona de la plaça de l’Ajuntament i voltants seran un lloc on poder tastar tots els nostres productes a preus econòmics.

Vuelve UTIEL “250 AÑOS A LA LUZ DE LAS VELAS”

En el siglo XVIII en 1765, la Cofradía de labradores y colmeneros de UTIEL en agradecimiento a la virgen por el fin de la sequía, Iluminaron con velas toda la iglesia de Nuestra Señora de la Asunción. El espectáculo fue precioso, sublime, único. Se encendieron tantas velas como abejas tenía una colmena.

Después de 250 años y por segundo año consecutivo volvemos a iluminar UTIEL con vela, el sábado 23 de abril.

Zona.- casco histórico, plaza del Ayuntamiento Puerta del sol, Puerta de las eras, plaza de la rambla entre otras.

Utiel se llenará de música, teatro, bailes en directo. Nuestros ilusionistas harán magia a la luz de las velas. La ciudad será mágica.

Turismo, Hostelería, panaderías, pastelerías, carnicerías, artesanos, y por supuesto la enología de la zona, nuestro vino. Serán el foco del comercio en el evento. La zona de la plaza del ayuntamiento y sus aledaños, serán un lugar donde poder degustar Todos nuestros productos A unos precios económicos.
Utiel a la luz de las velas 17