Seleccionar página

Descobreix la Fira de El Perelló

May 25, 2016 | Blog, Gastronomia, General | 0 Comentarios

Del 3 al 5 de juny tindrà lloc la Fira coneguda com «Tomaca El Perello», cita per als amants de la Tomaca i tots aquells desitjosos de passar una jornada festiva i gastronòmica de primer ordre, ja que, a més de la pròpia fira on adquirir els diferents productes de la zona, una sèrie de Restaurants de El Perelló, organitzen les V Jornades Gastronòmiques….

Més de cent expositors participan a La Fira Gastronòmica de la Tomaca del Perelló. Entre els nombrosos expositors destaquen oliers, professionals de la vitivinicultura, cervesers, restaurants, carnisseries, pastisseries i la Cooperativa Unió Protectora del Perelló.

La tomaca del Perelló és una tomaca de qualitat que posseeix un alt contingut nutricional, gràcies a un cultiu ecològic mitjançant mètodes naturals, la qual cosa li atorga tot el seu sabor i la fa única i cobejada.

A més, enguany se celebren les V Jornades Gastronòmiques de la Tomaca del Perelló, en les quals els restaurants participants oferiran, del 3 al 12 de juny, menús innovadors elaborats amb tomaca del Perelló, per 22 €.

 Consulteu el fullet de la Fira i Jornades Gastronòmiques del Perelló.

Feria Tomate El Perelló

Del 3 al 5 de junio tendrá lugar la Feria conocida como «Tómate El Perello», cita imprescindible para los amantes del Tomate y todos aquellos deseosos de pasar una jornada festiva y gastronómica de primer orden, ya que, además de la propia feria donde adquirir los diferentes productos de la zona, una serie de Restaurantes de El Perelló,  organizan las V Jornadas Gastronómicas….

Más de 100 expositores participarán en La Feria Gastronómica. Entre los numerosos expositores destacan aceiteros, vitivinicultores, cerveceros, restaurantes, carnicerías, pastelerías y la Cooperativa Unión Protectora de El Perelló.

El tomate de El Perelló es un tomate de calidad que posee un alto contenido nutricional, gracias a un cultivo ecológico mediante métodos naturales, lo que le otorga todo su sabor y lo hace tan único y codiciado.

Además, este año se celebran las V Jornadas Gastronómicas del tomate de El Perelló, en las que los restaurantes participantes ofrecerán, del 3 al 12 de junio, menús innovadores elaborados con tomate de El Perelló por 22€.

Consulta el folleto de la Feria y jornadas Gastronómicas de El Perelló.

Feria tomate le perelló